Pääsivu
Ajankohtaista -
blogi
Intuitiivinen parantaja - Valon kosketus hoitaja
Kalevalainen jäsenkorjaus / Kuppaus
Koulutettu hieroja
Klassinen hieronta
Magneettikivihieronta
Muut hoidot
Eläimet
Linkit
Yhteystiedot / Facebook

Intuitiivinen parantaminen, energiahoito

Intuitiivinen parantaminen on energiahoitoa ja energian välittämistä, jossa käytetään hiljaista, tietoista kosketusta, josta vanhakansa on käyttänyt nimitystä käsillä parantaminen. Asiakasta hoidetaan myös kauempaa energiakentästä, kehon ulkopuolelta. Hoidon aikana käydään läpi kehossa ja energiakentässä olevia tukoksia, autetaan niitä avautumaan ja samalla vahvistetaan koko kehon energiajärjestelmää tietoisesti asiakasta kuunnellen ja nöyrästi arvostaen.

Hoito elvyttää kehon ja mielen omia parantavia voimia, koska sinä itse voit valita paranemisen tien. Hoito antaa voimavaroja, selkeyttä ja tyyneyttä arjen keskellä sekä erilaisissa elämäntilanteissa. Kun vaivojen ja vaikeuksien takana olevat syyt tiedostetaan, voidaan usein jo pelkästään elämäntapoja ja asenteita muuttamalla päästä alkuun terveen ja tasapainoisen elämän tielle.

Hoito tapahtuu vaatteet päällä ja hoitaja koskettaa, hieroo sekä hoitaa kauempaa eri tasoilta.

Hoidossa voit aistia erilaisia tuntemuksia, kylmää, kuumaa, sisäisiä tuntemuksia, virtauksia, painetta kehollasi, värejä, tuulahduksia ja herkimmät saattavat itse nähdä asioita, päästä johonkin hyvin syvään tietoisuuden tilaan. Tunteet saattavat nousta pintaan, jotta niitä voidaan yhdessä lempeästi käsitellä ja poistaa.

Myös hetkellisiä kipuja, kolotuksia, pahoinvointia voi ilmetä kun energiatukokset aukeavat.

Valon kosketus hoito

Valon kosketus hoito on intuitiivisen parantajakoulutuksen jatkotaso. Hoito vaikuttaa kehon, mielen ja sielun tasoille. Rakkaudellinen valo kohottaa ihmisen korkeampaan värähtelytaajuuteen, jossa päästää syvälliseen rentoutumisen tilaan. Tässä tilassa rakkauden ja valon vaikutuksesta raskas energia, joka koostuu huolista, stressistä ja vanhoista tunnelukoista, alkaa irrota kehon ja mielen alueelta. Usein hoidossa voi päästä syntymän, varhaislapsuuden ja menneiden elämien kokemuksiin, joiden kautta saa ymmärrystä tämän hetkiseen elämäntilanteeseen.

Kun saavuttaa tuon tietoisuuden ja vapautumisen tilan alkaa ilo, tyytyväisyys ja onnellisuus lisääntymään elämässä. Saamme vahvistusta ja omaa tahtoa alkaa toteuttaman oman näköistä elämää.