Pääsivu
Ajankohtaista -
blogi
Intuitiivinen parantaja - Valon kosketus hoitaja
Kalevalainen jäsenkorjaus / Kuppaus
Koulutettu hieroja
Klassinen hieronta
Magneettikivihieronta
Muut hoidot
Eläimet
Linkit
Yhteystiedot / Facebook

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja/tai venyttäen pyritään edistämään tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja tietyn tavoitteen suuntaisesti.

Klassinen hieronta on erilaisista otteista muodostunut yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Vaikka hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, vaikuttaa hieronta ihmiseen aina myös kokonaisvaltaisesti - kosketus, fyysinen konkreettinen hoitaminen ja hierojan läsnäolo vaikuttavat hoitotulokseen saavuttamiseen.

Hieronta on aina ainutkertainen hoitotapahtuma, jossa asiakas otetaan huomioon asiakkaan tarpeiden mukaan joku haluaa rentoutumista, toinen apua kivun lievitykseen ja kolmas lihasjännityksen laukeamiseen jne. Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti hieroja valitsee hoitomenetelmän ja tekniikan.

Koulutettu hieroja on klassisen hieronnan asiantuntija ja kosketuksen ammattilainen. Iho on yksi tärkeimmistä aisteistamme, sen kautta koemme ympäröivää maailmaa. Hieronta vaikutta monella tasolla tavoitteesta ja menetelmästä riippuen.

- rentouttaa, lievittää ahdistusta ja rauhoittaa
- laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
- vähentää turvotusta
- lisää nivelten liikkuvuutta
- lievittää kipua
- virkistää, poistaa väsymystä ja vähentää stressiä
- rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti

Koulutettu hieroja antaa sinun tarpeistasi lähtevän yksilöllisen ohjauksen itsehoitoon ja terveellisempään elämäntapaan. Lihastasapaino on kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytys. Kireät ja jäykät lihakset ovat usein myös heikkoja.