Pääsivu
Ajankohtaista -
blogi
Intuitiivinen parantaja - Valon kosketus hoitaja
Kalevalainen jäsenkorjaus / Kuppaus
Koulutettu hieroja
Klassinen hieronta
Magneettikivihieronta
Muut hoidot
Eläimet
Linkit
Yhteystiedot / Facebook

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito pohjautuu Hopi-intiaanien vanhaan hoitomenetelmään. Korvakynttilä on puhdas luonnontuote ja sen valmistuksessa on käytetty yksinomaan täysin puhdasta mehiläisvahaa, hunajauutteita, puhdasta laadultaan parasta puuvillaa, joka ei sisällä kasvinsuojelu- eikä muita kemikaaleja sekä perinteisiä intiaanien yrttejä kuten salviaa, kuismaa ja kamomillaa.
Kynttilä on ontto puuvillakankaasta tehty putki ja sen käyttö on turvallista, koska siinä on loppuunpalamismerkki ja erityisesti kehitetty turvasuodatin, joka estää palamisjätteen tipahtamisen korvakäytävään. Hopi-korvakynttilät ovat sertifioituja, EY-direktiivin 93/42 (EEC) mukaisia lääketuotteita.

Kynttilä asetetaan hoidettavan korvan suulle ja kynttilän toiseen päähän sytytetään tuli. Palaminen aiheuttaa lievän alipaineen poskionteloihin ja korvaan ja poistaa sieltä epäpuhtauksia, vahvistaa imunestekiertoa, lämmittää ja rentouttaa. Potilaat kuvaavat oloa helpottuneeksi ja keventyneeksi pään alueella. Oikein suoritettuna hoito on turvallista ja se on miellyttävä ja kivuton kokemus.

Hoito tehostaa puolustusjärjestelmää, aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineita poistavaan imunestekiertoa. Korvakynttilähoito toimii hyvin ennaltaehkäisevänä hoitomuotona vastuskykyä lisäävän vaikutuksensa vuoksi. Sitä käytetään erilaisissa ontelovaivoissa ja pään alueen tukkoisessa olossa., mm. päänsäryn, nuhan ja vilustumisen seurauksien ja stressin hoidossa. Hoito rentouttaa ja antaa turvallisuuden tunteen.

Hoito ei sovi epileptikoille kynttilöiden sisältämän salvian vuoksi eikä potilaille joille on korviin asennettu putket.

Hoidossa käsitellään aina molemmat korvat ja siihen liittyy rentouttava pään ja niskan alueen hieronta.