Pääsivu
Ajankohtaista -
blogi
Intuitiivinen parantaja - Valon kosketus hoitaja
Kalevalainen jäsenkorjaus / Kuppaus
Koulutettu hieroja
Klassinen hieronta
Magneettikivihieronta
Muut hoidot
Eläimet
Linkit
Yhteystiedot / Facebook

Magneettikivihieronta

Hieronta tapahtuu energetix-welness "kivellä", jossa on neodyymi-magneetti, nämä magneetit kuuluvat maailman vahvimpiin ja kestävimpiin luonnon magneetteihin.

Jo hyvin varhaisessa vaiheessa ihmiskunnan historiaa havaittiin magneettien parantava voima. Kiinalaisten keskuudessa magneetteja käytettiin akupunktion yhteydessä poistamaan ihmiskehon epätasapainoa ja vapauttamaan Chin, elämänenergian, virtaus.

Myös muinaisen Egyptin hieroglyfit todistavat, että magneettiterapiaa pidettiin jo tuolloin

välttämättömänä sekä myös Aristoteleen muistiinpanot viittaavat magneettisten parannuskeinojen käyttöön ja keskiajalta löytyy lisää yksityiskohtaisia todisteita.

Merkityksellisimmän vaikutuksen magneettiterapian käyttöön toi kuitenkin abbedissa ja parantaja Hildegard von Bingen 12 :a vuosisadalla.

Magneetti vaikuttaa verenkiertoon, veren punasoluihin pitäen punasolut irrallaan toisistaan. Näin niillä on enemmän pinta-alaa kuljettaa ravinteita ja happea soluille ja kudoksiin. Aineenvaihdunnan aktivoiduttua kuona-aineita siirtyy pois kehosta.

Magneettivoima rentouttaa ja tuo ruumiillista hyvinvointia. Lihakset rentoutuvat ja hieronta vaikuttaa paremmin syviin lihaksiin asti. Verenkierto vilkastuu ja lihaksiin jää ihana lämpö. Magneettikivi poistaa myös kipuja lihaksista rentouttaen ja poistaen kuona-aineita. Urheilusuorituksen jälkeen lihakset palautuvat nopeammin rasituksesta.